Behandlinger & prisliste

Fysioterapeut/Body-sds-terapeut
Body – SDS: 975,-
Klippekort à 5 behandlinger: 4350,-

Alle typer massasjebehandling (eks. nakke, rygg, korsygg, hofter)
30 min. 495,-/60 min. 895,-

Terapeuten kan komme til deg på rommet dersom han har kapasitet!
(Tillegg 150,-)

Rabatt til helsepersonell.

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier

Green Peel® Fresh Up Express: kr. 900,-
En enkel lunsjbehandling. Den perfekte partypeel før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken. Samtidig får huden en skikkelig antirynke boost som jobber et par dager. Perfekt for den travle mann og kvinne.

Green Peel® Fresh Up: kr. 1100,-(1290,-)
En populær partypeel. Huden får en glød i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Avsluttes med en deilig maske. Kan også fås i kombinasjon med dyprens (+200,-)

Green Peel® Energy: kr. 1400,- (1795,-)
Green peel energy er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antirynke og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner som svekkes med årene blir stimulert opp.

Green Peel® Classic: kr. 2500,- (4387,-/4917,-)
(Prisen inkluderer en oppbyggende behandling etter 5-6 dager på 60 min. Prisene i parentes er inkludert hjemmeprodukter som må brukes)

Total hudfornyelse. Dette er den opprinnelige green peel og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedre og bekjempe ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ekstrem effektiv måte ved hjelp av naturens ressurser.

Mela White Behandlingsprogram: kr. 3995,-
(Prisen inkluderer 1 Green Peel® energy med startkit og 3 Green Peel® fresh up mela white – hvorav 1 er gratis. Hjemmeprodukter må kjøpes utenom).

Behandlingsprogram over 14 uker for behandling av hyperpigmentering, og samtidig en effektiv antirynkebehandling.

Green peel® Eye Contour Treatment: kr. 499,-
(Kan tas som separat behandling eller i kombinasjon med for eksempel ansiktsbehandling eller farging av vipper og/eller bryn)

Motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.

Skin in balance: kr. 890,-
Behandlingen er i første omgang utviklet for kreftpasienter etter kjemoterapi. Da føles huden stram, kan flasse og klø. På samme tid er dette en behandling som styrker all sensitiv hud generelt. Det er bare og nyte en avslappende behandling med en avspennende massasje. Effekten av de nøye sammensatte virkestoffene gir eksepsjonell mykhet og hjelper huden tilbake i balanse.

Green Peel® Herbal Beauty Mask Relax: kr. 800,-
Fin som tilvenning til Green Peel® for de som for eksempel er svært sensitive eller har behov for mye utklemming. En perfekt erstatning for de som ønsker Green Peel®, men er gravid, går på medisiner som svekker hudbarrieren, har svekket immunforsvar eller av andre grunner ikke kan ta Green Peel®

Effektive resultater uten peeling. Kraften av urtesammensetningen optimaliserer hudens funksjoner. Beroliger sensitiv, irritert eller sart hud. Urteblandingen balanserer huden, er fuktighetsgivende og styrker hudbarrieren. Med lakrisrot, ginko blader, aloe vera, melissa, havre halm og vill stemorsblomst.

ZO Clear Up: kr. 1050,-
Dette er en klassisk dyprens. Huden renses og peeles, før eventuell utklemming av talg dersom det er nødvendig. Deretter påføres ZO´s sulfurmaske som virker talgregulerende, talgabsorberende, antibakteriell, demper irritasjon og rødhet, fjerner døde hudceller, forebygger tilstoppede porer og virker poresammentrekkende. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

 ZO Stimulation peel: kr. 1400,-
Denne peelingen passer for alle hudtyper og etnisiteter. Den er perfekt som lunsj- og partypeel. Peelingen fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen, jevner hudtonen og hudens struktur, minsker fine linjer og rynker, beroliger og lindrer og virker antibakteriell. Selve peelingen inneholder melkesyre, mandelsyre og sitrussyre. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

 ZO Stimulation Peel kur à 5 (få 5. gratis): kr. 5600,-

 ZO Ultra Hydration Treatment: kr. 1600,-
Denne behandlingen passer godt for de som har en tørr, dehydrert og sensitivisert hud. Den virker også anti-aging. I tillegg til å bruke stimulation peel som beskrevet over, legger man til en deilig hydrerende maske som inneholder blant annet aloe vera, som fremmer helingsprosesser, virker fuktighetsgivende og antiinflammatorisk. Masken beroliger, lindrer og bedrer fuktbalansen i huden. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

ZO Blemish & Oil Control Treatment: kr. 1800,-
Denne behandlingen passer godt til de som har fet og uren hud og/eller rosacea. Virker også anti-aging. Behandlingen starter med stimulation peel og evt utklemming om nødvendig. Etterpå legger man aloe hydra mask for å gi fuktighet til huden, før man etterpå legger sulfur masken, som virker talgregulerende, talgabsorberende, antibakteriell, demper irritasjon og rødhet, fjerner døde hudceller, forebygger tilstoppede porer og virker poresammentrekkende. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

ZO Skin Brightening Treatment: kr. 1900,-
Denne behandlingen passer for de som har ujevn hudtone og hyperpigmentert hud. Passer til alle hudtyper og virker også anti-aging. Utgangspunktet i denne behandlingen er også stimulation peel, som etterfølges av aloe hydra mask. Etter denne masken legger man en skin brightening sheet mask, som inneholder ingredienser som lysner pigmenteringer og jevner hudtonen. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

ZO Bright up (ca. 35 min): kr. 850,-
En god lunsjbehandling for de som har ujevn hudtone og hyperpigmentert hud. Passer alle hudtyper. Huden renses og peeles, før man legger på en skin brightening sheet mask, som inneholder ingredienser som lysner pigmenteringer og jevner hudtonen. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

ZO Hydra Fill Up (ca. 35 min): kr. 750,-
En god lunsjbehandling for de som har tørr, dehydrert og sensitivisert hud. Huden renses og peeles før man legger en deilig hydrerende maske som inneholder blant annet aloe vera, som fremmer helingsprosesser, virker fuktighetsgivende og antiinflammatorisk. Masken beroliger, lindrer og bedrer fuktbalansen i huden. Behandlingen avsluttes med påføring av growth factor serum, daily power defence, renewal creme og solkrem.

Farging av bryn: kr. 180,-
Farging av vipper: kr. 200,-
Farging av vipper og bryn: kr. 450,

Botulinum toxin
Er et registrert legemiddel og er den mest vanlige kosmetiske behandling på verdensbasis. Botulinum toxin blokkerer nerveimpulsene til musklene som det blir satt i. Ved å blokkere nerveimpulser hindrer man at disse trekker seg sammen, og man får en glatt hudoverflate. Legemiddelet har en halveringstid på 12 timer, noe som betyr at stoffet skilles ut av kroppen i løpet av et døgn, og vi sitter igjen med kun effekten av det.

Det mest vanlige å behandle er horisontale rynker i pannen, “sinna-rynken” mellom øyenbrynene og “kråketær” som oppstår ved øynene når man smiler.
Vi behandler også hyperhidrose, eller overdreven svetting, som ofte er svært sjenerende for de personer som har dette. Det påvirker ofte deres livskvalitet i møte med sine omgivelser. Mest sjenerende er ofte overdreven svette under armene og i hendene.
Ved å injisere botulinum toxin i et rutemønster rett under huden minsker man produksjonen av svette, da det bakterielle toxinet i botox fester seg på nervesignalens
plass slik at svettekjertlene ikke stimuleres.

I tillegg kan man enkelte ganger bruke botox sammen med filler for å få et bedre resultat.

1 område: kr. 1990,-
2 områder: kr. 3500,-
3 områder: kr. 4500,-

Behandling av “sur” munnvik kr. 1500,-
Øyebrynsløft: kr. 1500,-
Korrigering av gummy smile: kr 1500,-
Behandling av “bunny-lines”: kr 1500,-
Behandling av rynker på overleppe: fra kr. 1500,-
Korrigering av hake: kr. 1500,-
“Nefertiti-løft”(behandling av stramme muskelbånd på hals+definering
av kjeveparti):
kr. 4000,-
Behandling av tanngnissing/spent kjevemuskulatur: kr. 4250,-Svettebehandling armhuler (for begge) kr. 4900,-
Svettebehandling hender/føtter (for begge) kr. 6000,-

Fillers
Dermale fillers er produkter basert på hyaluronsyre som medvirker til å gi huden fuktighet og volum.

Ved Medica Spa har vi valgt filler fra Teosyal. Teosyal er en verdenskjent hyaluronsyre filler med over 6.000.000 injeksjoner i Europa og er brukt i en rekke norske private sykehus. Teosyal er utviklet av TEOXANE Laboratories i Genève. Teosyal er 100% ren hyaluronsyre basert filler av ikke animalsk opprinnelse. Hyaluronsyre er en naturlig og særdeles viktig komponent i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som binder fuktighet i huden, den skaper fasthet og elastisitet dette skaper hudens smidige ytre.
Allerede tidlig i 20 årene reduseres produksjon av hyaluronsyre. Etter passert 40-50 år har kroppen mistet 50% av hyaluronsyren, vi ser resultatet i form av rynker. Ansiktet mister sin opprinelige ovale form og vi får innsunkne partier. Hyaluronsyre har vært brukt
i aestetisk medisin i mange år, også flere medisinske felt. Hyaluronsyre fra Teosyal er
et sikkert og dokumentert valg.

0,5 ml Kr. 1900,-
1 ml kr. 2900,-
2 ml kr. 5200,-

Behandling med hyalase: fra kr. 1500,-
Fuktbehandling med Redensity 1:
1ml kr. 1900,-
3 ml kr. 2900,-
Serie på 3 behandlinger kr. 6500,-      
Behandling av barcode (“røykelinjer”)/fine linjer: fra kr. 1990,-

Microneedling med dermapen: kr. 2275,-
Dermapen brukes til microneedling, eller Collagen Indusert terapi (CIT-terapi), som øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks. milde peelinger.

Dermapen kan benyttes for:


  • Hudforbedring
  • Hudoppstramming
  • Hudstruktur
  • Pigment
  • Akne
  • Rosacea
  • Arr
  • Strekkmerker

Klippekort med 4 behandlinger: kr. 7995,-

Voksing

Voksing/napping av bryn kr. 180,-
Overleppe: kr. 180,-
Hake: kr. 180,-
Hele ansiktet: kr. 300,-
Legger: kr. 300,-
Legger og lår: kr. 620,-
Bikinilinje: kr. 260,-
Armhuler: kr. 260,-
Armer: kr. 300,-
Rygg: kr. 450,-
Bryst: kr. 280,-
Bryst og mage: kr. 450,-
Korsrygg og rumpeballer: kr. 200,-