ZO by Zein Obagi

ZO® SKIN HEALTH BY ZEIN OBAGI, MD
Fra 30-årsalderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes, noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone.
For å ”vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser, som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

Det er her Dr. Obagi kommer inn i bildet. Hans mangeårige erfaring med å skape hudprogrammer som faktisk virker, har han brukt til å utvikle ZO® Skin Health
med det mål nettopp å ”vekke” hudcellene. For Dr. Obagi er retinol en nøkkelingrediens.
Dette fordi retinol er den eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kraftige aldringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol slik at de ikke bare bevarer fuktigheten, de har også en stimulerende effekt.

ZO® Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige, for skal du vinne kampen mot aldring
må du velge blant de beste som finnes.

ZO® MEDICAL BY ZEIN OBAGI, MD
For mer en 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet ”hudhelse” og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO® Medical har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste genereasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet.
Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – biotekniske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer, har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

ZO® Skin Health Circle™
obagi1

 

 

 

 

Konseptet ZO® Skin Health Circle™ er utviklet av Dr. Obagi, MD. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

ZO® Medical: Terapeutiske løsninger
Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander

ZO® Skin Health: Forebyggende og daglig hudpleie
Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

ZOs definisjon av sunn hud
Myk | Fuktig | Fast | Jevn hudtone | Motstandsdyktig | Sykdomsfri