Green Peel og Dr. Schrammek

Green Peel

 

 

 

 

 

 

 

GreenPeel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialisert i aldring og allergi med ekspertkunnskaper i planter og urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelses-dempende og næringsgivende. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over
50 land over hele verden og vunnet flere priser. Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse.

Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden.
Med lang generasjonskunnskap vet hun hva hud og hudbarriere har behov for. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig for å bli mer medisinsk effektive. Hun bruker tid og finner virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener.

Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

Dr.Schrammek’s mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.

Travle  kvinner  og  menn  “er solgt”. De  ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Flere og flere tar jevnlige turer innom en hudpleiesalong for å opprettholde spenst og elastisitet i huden.

“SELV DEN MEST POPULÆRE MYKESTE GREEN PEEL® FRESH UP GIR EN GNISTRENDE PARTYGLØD I TILLEGG TIL AT DEN BEKJEMPER TIDLIG ALDRING!”

EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL…
Varmen og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager. En virkning som kan sammenlignes med mesoterapi.

HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN
I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe hudbarrieren.  Derfor kan vi bruke  peelingen selv
på en senstiv hud. Kunder som ikke tåler syrer er lettet over å kunne ta en så effektiv behandling. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere.

EN HUD I BALANSE ELDES SENERE SOM EN KROPP I BALANSE
Jevnlige treningsøkter med Green Peel sammen med tilpassede hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse, som trening og sunn mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel er en trygg metode for optimal hudhelse.

METODEN GIR FORBEDRING PÅ
Redusert spenst og elastisitet, rynker og linjer, slapp hud, store porer, acne og uren hud, ujevn hudtone, solskadet hud, grå og gusten hud.

BEHANDLINGER

Green Peel® Fresh Up – mykeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”.
Optimal glødende hud, samtidig en ideell forebygging av aldring og tap av spenst.
Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig
av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til.
Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. Sensitive kunder som ikke
tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling
som virker og faktisk styrker huden.

Kr 1100,-. + Hjemmeproduktene optimerer resultatene. Stadig flere oppdager hvordan produktene styrker hudbarrieren og får all hud i balanse.

Green Peel® Energy – dette er en dypere variant som holder det den lover.
En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de
som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph
som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.

Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen.  Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Kr 1400,- + NB! kjøp av hjemmekit med tre nødvendige produkter.

Green Peel® Classic – dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til
å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen. En trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne ressurser.

Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stram.
3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen er en oppbyggende etterbehandling,
på 60 min, etter 5-6 dager. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandlingen brukes.

Total hudfornyelse. 2 timer a 60min med 5-6 dagers mellomrom.
Kr 2500,- + kjøp av 4-5 hjemmeprodukter.